Tutorial Microsoft Windows XP Professional Genuine | AmJoin™

Tutorial Microsoft Windows XP Professional Genuine

Tuesday, 15 March 2011

Post kali aku nak buat tutorial untuk korang sumua pasal windows xp professional supaya menjadi GenuineAsli. Mungkin ramai yang menggunakan Windows Vista dan Windows 7, aku sorong kot yang ketinggalan zaman T_T. Tapi toturial nih untuk windows xp professional jer. Mungkin next time aku post windows vista dan windows 7 lak. Melalui toturial nih korang dapatlah save duit korang , aku jamin toturial ini menjadi. Berikut terdapat beberapa cara @ tip jadikan windows xp professional korang jadi asli.



1. Mula-mula muat turun (Windows XP Pro Genuine.rar)
2. Extract File
3. Jalankan keyfinder.exe
4. Klik Options > Chenge Windows Key 

5.Kemudian type Windows XP Pro genuine serial  
    KK7Y8-W3KKD-T8HXY-9G8D9-6DH8W macam gambar dibawah ini...


6. Klik Change > Ok 


7. Restart komputer korang 
8. Jalankan  MGADiag.exe dan klik Continue macam gambar kat bawah ini...


Korang akan lihat Validation status korang Genuine
 9. Selesai, Enjoy :)

Note :        
- Korang juga boleh Update Windows Xp korang ke letest update        
- Kalau serial key tu dah ( exp @ kene block ) korang juga boleh guna serial key ni                  ..DCK39-9YQYJ-CXJTQ- 9W68B-QGQW3                             

Artikel Lainnya :

0 comments:

Post a Comment